1995 erken genel seçimlerinde medya ve siyaset - Güzelgün, Tufan Nesin (My University, 1999)
unknown
Keywords: İletişim; Medya (İletişim araçları); Seçimler Türkiye; Toplum bilimleri; Toplumsal etkileşim