Sistemik Lupus Eritematozus hastalarında MEFV Gen Mutasyonları sıklığının ve hastalık şiddeti üzerine etkisinin değerlendirilmesi - Bayalan, Fatih (My University, 2009)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Tıp