Japon genel ticaret şirketleri olan Sogo Shosha’ların sistem olarak incelenmesi - Telli, Sahure Gonca (My University, 1992)
unknown
Keywords: Dağıtım kanalları; Genel yönetim; JAPONYA-ŞİRKETLER-SOGO SHOSHA; Pazarlama yönetimi