Nonalkolik steatohepatit hastalarının perferik kan mononükleer hücre kültürlerinde TNF-Alfa üretimi ve pentoksifilin’in etkisi - Duman, Deniz Güney (My University, 2003)
unknown
Keywords: Gastroenteroloji