Leyla Yılmaz-Kemal Tuzcu, Antalya’da Türk Dönemi Kitabeleri, SOTA Türkistan ve Azerbaycan Araştırma Merkezi, Haarlem 2010, 273 s., 1 harita. - Kaymak, Suat (Marmara Türkiyat Araştırmaları Dergisi, 2014)
Leyla Yılmaz ve Kemal Tuzcu'nun "Antalya’da Türk Dönemi Kitabeleri" adlı kitabı tanıtılmıştır.
Keywords: Leyla Yılmaz ve Kemal Tuzcu'nun "Antalya’da Türk Dönemi Kitabeleri" adlı kitabı tanıtılmıştır.