Türiye'de futbol taraftar gruplarının siyasal amaçlı mobilizasyonu - Ergen, Yunus (My University, 2017)
Türkiye'de futbol taraftar gruplarının siyasal amaçlı mobilizasyonu ele alınmıştır. ABSTRACT The study focused on the football fans..
Keywords: Futbol; futbol futbol; Futbol taraftarları; Siyasi yönler; Spor; Türkiye