Açıklamalı Eski Harfli Türkçe Matbû Tasavvuf Kitapları Bibliyografyası // İsmâil Hakkı Bursevî, Tuhfe-i Vesîmiyye, Dersaâdet: [y.y.], 1240/1825,56 s. - (:unkn) unknown (My University, 2012)
0
Keywords: Din Bilimi