Glukagon- benzeri peptid-1, kolesistokinin ve peptid yy akarbozun mide boşalmasını yavaşlatmasına aracılık eder - Enç Yılmaz, Feruze (My University, 2000)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç hastalıkları; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri