Diskriminant ve lojistik regresyon analizlerinde bootstrap tekniğinin kullanımı ve kredi riski modeli oluşturulması - Çinko, Murat (My University, 2003)
unknown
Keywords: İstatistik; İstatistiksel matematik; Matematik