Anonim şirketlerin iştirak ilişkilerinde yeniden değerleme değer artış fonu ile gayrimenkul satış karının esas sermayeye eklenmesinde muhasebe ilişkileri - Ayboğa, Hanifi (My University, 1991)
unknown
Keywords: ANONİM ŞİRKETLER-MUHASEBE