Türkiye’de yaşayan esansiyel hipertansif hastalarda anjiyotensin-dönüştürücü enzim insersiyon/ delesyon gen polimorfizmi ile esansiyel hipertansiyon ve esansiyei hipertansiyona bağlı hedef-organ hasarı arasındaki ilişki - Çiftçioğlu, Candan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Böbrek vesidiksağan (üreten) hastalıkları; Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri