Mobilya tasarımında oturma elemanları ve çevre ilişkisi - Güven, Hakan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; İÇMİMARİ-OTURMA GRUPLARI; Mimarlık; MOBİLYACILIK-OTURMA GRUPLARI; Yapıların tasarımı ve bezemesi