Türk sektör bankacılığında T.C.Ziraat, T.Halk ve T.Emlak bankaları’nın yeri ve önemi - Bursalıoğlu, A. Serdar (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık-türkiye; Ekonomi; Finansman ekonomisi