3, 5 dimetil- 1- (2- hidroksietil)- 4- aminopirazol’ den türeyen bazı schiff bazlarının sentezi ve in vivo metabolizması - Oral, Başak (My University, 2001)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); KİMYA-FARMASÖTİK KİMYA; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri