Ayak bileği kaslarının futbol üst vuruş tekniğinin geliştirilmesine etkileri - Terzi, Metin Köksal (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; SPOR-FUTBOL-FİZYOLOJİ; Top oyunları