Ticaret şirketlerinde tür değiştirme - Aydın, İmran (My University, 2017)
Tür değiştirme, çeşitli ihtiyaçlar nedeniyle kanunda öngörülen bir şirket türünden diğer bir şirket türüne hukuki geçiş sürecidir. ABSTRACT Conversion of companies is a legal transition process regulated to meet various needs.
Keywords: alacaklı; commercial enterprise; companies; conversion; creditor; çalışan; employee; Hukuk ve mevzuat; ortak; Özel hukuk; shareholder; şirketler; Şirketler hukuku; Ticaret; ticari işletme; Tür Değiştirme; Türk ticaret hukuku; Türkiye