Türk ve islam eserleri Müzesi’ndeki kakmalı rahleler - Şenyurt, Talip Zeki (My University, 1993)
unknown
Keywords: Galerileri; Güzel ve dekoratif sanatlar; müzeleri; özel koleksiyonları; SANAT-TÜRK SANATLARI