İstanbul’da pratisyen hekimler, aile hekimleri ve pediatristlerin çocukluk çağı kanserlerini tanımadaki farkındalıklarının araştırılması - Çelakıl, Mehtap Ezel (My University, 2010)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Kanser