Bir robot kolunda konum kontrolü için kullanılan pnömatik servo sisteme ait optimum dizayn parametrelerinin tayini - Yenitepe, Recep (My University, 1995)
unknown
Keywords: ROBOTLAR,SANAYİDE; ROBOTLAR,TEKNOLOJİ