Dalgacık dönüşümü ve yapay sinir ağı kullanarak doku tanıma: (pattern recognition by using wavelet transform and artificial neural Network) - Haşiloğlu, A. Samet (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel Konular; Görüntü tanıma sistemleri; Özel bilgisayar yöntemleri; Yapay bellek