Fare orta kulak mukozası rejenarasyonunun ışık ve scanning elektron mikroskop ile incelenmesi - Mamıkoğlu, Bülent (My University, 1994)
unknown
Keywords: Doku; hücre; molekül zoolojisi; TIP-KULAK,BURUN,BOĞAZ; Zooloji (Hayvan bilim)