Süleyman bin Ahmed’in “mir’at-ı hattatin” adlı eseri - Memiş, Mehmet (My University, 1993)
unknown
Keywords: anı; Biyografi; BİYOGRAFİ-HATTATLAR; Sanat ve eğlence alanındaki kişiler; SÜLEYMAN BİN AHMED