Diş beyazlatma işleminden sonra bekleme süresi ve etil alkol ön uygulamasının porselen lamina venerlerin bağlantı kuvveti üzerindeki etkisi. - Ak, Feray (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ-BEYAZLATMA; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri