Değişim ve teknolojik değişim karşısında yönetimin yaklaşımı : ( 3 ayrı işletmede bir ölçüm denemesi) - Biter, Aytaç (My University, 1999)
unknown
Keywords: Bilgi Teknolojisi; Değişim; Değişim Yönetimi