Kültürlerin grafik tasarım yönünden ürün kimliğine etkisi ve çağdaş çözümlemeler - Saka, Mehmet (My University, 1997)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; Grafik Tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar