Satış gücünün örgütlenmesi ve otomatik kapı şirketlerinin örgütlenmesi üzerine bir uygulama - Ustaoğlu, Turhan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; Satış Yönetimi