Osmanlı dönemi Girit ceza yargılaması hukuku : 1880 tarihli Girit ceza yargılama kanunları - Ayan, Tuba (My University, 2005)
unknown
Keywords: Ceza hukuku; Ceza Yargılama Kanunları_Girit; Eğitim ve okullar; Hukuk