Deneysel tıkanma sarılığı modelinde parsiyel hepatektomi sonrası oral yolla verilen safra içeriklerinin hepatik rejenerasyona etkisi - Aksoy, Bekir Serdar (My University, 2001)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp_Genel Cerrahi