Online marka topluluklarında oluşturulan içerikler ile tüketici satın alma niyetleri arasındaki ilişkiler ve bir araştırma - Çobanoğlu, Tuğba (My University, 2017)
Günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen iletişim teknolojilerinin ekonomik ve sosyal alandaki sürekli artan yükselişi, firmaları sosyal medyaya yönlendirmektedir.

Communication technology, which is an indispensable part of our daily life, and the growing rise to social media, pushes companies on social media.
Keywords: Brand community; Created content; Intention to purchase; İnternet; Marka; Marka toplulukları; Netnografi Social media; Netnography; Oluşturulan içerikler; Pazalama; Satın alma; Satın alma niyeti; Sosyal medya; Teknolojik yenilikler; Tüketici davranışları