Ciprofloxacin’in klebsiella pneumoniae suşları üzerinde post antibiyotik etkisinin (Pae) değişik in vitro koşullarda, çeşitli yöntemlerle araştırılması - Germeyan, Haluk (My University, 1990)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; TIP-MİKROBİYOLOJİ