Peyami Safa’ nın Matmazel Noraliya’ nın Koltuğu ile Hermann Hesse’ nin Der Steppenwolf adlı eserlerinde arayış ve kendini gerçekleştirme sorunu - Kınış, Mustafa (My University, 1998)
unknown
Keywords: 1923 -; 20. yüzyıl; ALMAN EDEBİYATI; Edebiyat; PEYAMİ SAFA; Türkçe roman ve hikaye