Ludwig Van BeEthoven’in solo piyano için yazdığı eserlerindeki müzik biçimleri,stil özellikleri ve bu özelliklere bağlı olarak ortaya çıkan yorumlar - Karamızrak, Neslihan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Belirli çalgılar ve müzikleri; elektrofonik; Klavyeli; LUDWİG VAN BETHOVEN; mekanik; Müzik; MÜZİK-BESTELER-PİYANO; Piyanolar; vurmalı çalgılar