Batı Toros polyeleri (jeomorfolojik etüd) - Kurt, Halil (My University, 2000)
unknown
Keywords: Jeoloji; Jeomorfoloji; Jeomorfoloji-Toroslar (Akdeniz, Türkiye); Toroslar (Akdeniz, Türkiye)-Fiziki Coğrafya