Konya Bölgesi Neolitik ve Kalkolitik Dönem kullanım eşyaları ve çağdaş öneriler - Algök, Özkan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-TARİH-ANADOLU; Seramik sanatları