Reklamveren açısından lokasyon temelli pazarlama - Ünlü, Volkan (My University, 2017)
İletişim teknolojilerinin gelişimi ve bilişim uygulamalarındaki gelişmeler ile geleneksel pazarlama etkinlik alanını dijital pazarlamaya bırakmaktadır.

With the development of communication technologies and developments in information applications, traditional marketing has left its field of activity to digital marketing.
Keywords: Beacon Marketing; Beacon Pazarlama Marketing; Beacon Technology; Beacon Teknolojisi; Digital Marketing; Dijital Pazarlama; İletişim; Location Based Marketing; Lokasyon Temelli Pazarlama; Pazarlama; Social Media; Sosyal Medya; Teknoloji; Teknolojik yenilikler