Sporda elektronik fleksiyometre geliştirilmesi ve bu yolla esneklik ölçümü - Kasap, Hasan (My University, 1989)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPORCULAR-FİZYOLOJİ