Sıçanlarda oluşturulan deneysel kolit modelindeki hasar mekanizmasında endotelinin rolü - Güllüoğlu, Bahadır M. (My University, 1996)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-GENEL CERRAHİ