İlköğretimde çalışan öğretmenlerin algılarına göre okul yöneticilerinin yaratıcılık düzeylerinin değerlendirilmesi - Çelebi, Nurhayat (Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, 2008)
İlköğretimde Çalışan Öğretmenlerin Algılarına Göre Okul Yöneticilerinin Yaratıcılık Düzeylerinin Değerlendirilmesi
Evaluation of potential creativity level of school principals according to teachers’ perception who work in primary education
Evaluation of potential creativity level of school principals according to teachers’ perception who work in primary education
Keywords: Yaratıcılık, okul yöneticileri, algı, yetenek