Sağlık profesyonellerinin eğitiminde E-öğrenme - Mumcu, Gonca; Köksal, Leyla; Şişman, Nur; Çatar, Özgür (Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 2011)
E-öğrenme sağlık profesyonellerinin eğitiminin yeni ve değişen yüzüdür. Bilgi ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeler sağlık profesyonellerinin sürekli eğitiminde yapısal değişiminin olmasına yardım etmektedir. E-öğrenme farklı coğrafi bölgelerde rotasyon sistemi ile çalışan sağlık profesyonellerine asenkronize öğrenme imkanı sağladığı için, sağlık çalışanlarının kariyer gelişiminde çeşitli imkanlar sağlamaktadır.
Keywords: E-öğrenme, sağlık profesyonelleri, sürekli tıp eğitimi