Profesyonel futbol klüplerinde genç takımların yeniden teşkilatlanması Türkiye için uygun alt yapı modeli - Kızılet, Ali (My University, 1991)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; SPOR-FUTBOL-KLÜPLER--ALT YAPI; Top oyunları