Sperm hazırlama yöntemlerinin etkinliğinin fosfolipaz c zeta, anilin mavisi ve ultrastrüktürel olarak karşılaştırmalı incelenmesi - Demirci, Elif Kervancıoğlu (My University, 2017)
Üremeye yardımcı tedavi yöntemleri (ÜYTE) evli çiftlerin %10’unun sorunu olan infertilitede günümüzde yaygınlıkla uygulanmaktadır. ABSTRACT Nowadays, %10 of couples suffer from infertility and assisted reproductive techniques (ART) are widely applied.
Keywords: Dansity Gradient; Electrone Microscopy; Elektron Mikroskopi Sperm washing; Fosfolipaz C Zeta; Phospholipase C Zeta; Sperm yıkama; Swim-up; Tıbbi; Üreme; Üreme teknikleri, Yardımcı; Yoğunluk Gradyan; Yüzdürme