Büyük Selçuklu İmparatorluğu yükseliş devri fakihleri: 1063-1092 - Menekşe, Ömer, 1967- (My University, 1992)
unknown
Keywords: BİYOGRAFİ-HUKUKÇULAR-SELÇUKLU İMP; HUKUK-İSLAM HUKUKU-SELÇUKLU İMPARATORLUĞU