Sıçanlarda abdominal kompartman sendromu modelinde dopamin infüzyonunun mezenterik kan akımı ve iskemi-reperfüzyon hasarı üzerine etkisi - Saraçoğlu, Ayten Çakar (My University, 2008)
unknown
Keywords: Anesteziyoloji; Tıp