A rare cause of severe superficial herpetic skin infection in a 13-month-old female patient: Autosomal recessive HIES - (:unkn) unknown (My University, 2018)
-
Keywords: Biyoloji; Alerji; Anatomi ve Morfoloji; Androloji; Anestezi; Odyoloji ve Konuşma-Dil Patolojisi; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji; Biyofizik; Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji; Kalp ve Kalp Damar Sistemi; Hücre Biyolojisi; Klinik Nöroloji; Yoğun Bakım, Tıp; Dermatoloji; Acil Tıp; Endokrinoloji ve Metabolizma; Gastroenteroloji ve Hepatoloji; Geriatri ve Gerontoloji; Sağlık Bilimleri ve Hizmetleri; Hematoloji; İmmünoloji; Enfeksiyon Hastalıkları; Tamamlayıcı ve Entegre Tıp; Tıbbi Etik; Tıbbi İnformatik; Tıbbi Laboratuar Teknolojisi; Genel ve Dahili Tıp; Adli Tıp; Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Mikrobiyoloji; Nörolojik Bilimler; Kadın Hastalıkları ve Doğum; Onkoloji; Göz Hastalıkları; Ortopedi; Kulak, Burun, Boğaz; Patoloji; Pediatri; Periferik Damar Hastalıkları; Fizyoloji; Temel Sağlık Hizmetleri; Psikiyatri; Halk ve Çevre Sağlığı; Radyoloji, Nükleer Tıp, Tıbbi Görüntüleme; Rehabilitasyon; Solunum Sistemi; Romatoloji; Spor Bilimleri; Cerrahi; Transplantasyon; Tropik Tıp; Üroloji ve Nefroloji