19.yüzyılda Osmanlıda Batı anlayışı doğrultusunda manzara resmi - Özel, Ahmet (My University, 1996)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Manzaralar; Resim sanatı; RESİM SANATI,TÜRK-19. YÜZYIL