Elektif sezeryan olgularında umbilikal arter kan gazlarını etkileyen faktörler - Kutlay, Lalehan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM