Hızlı gelişme sürecinde işlev değiştirmeye zorlanan yapıların büyük kent modeli içinde irdelenmesi - Apaydın Başa, Banu (My University, 2002)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; İç Mimarlık; Mimarlık