Piyasa ekonomisine geçiş sürecinde Azerbaycan finans sektörünün yapısal analizi ve değerlendirilmesi. - Taşçı, Celal (My University, 1994)
unknown
Keywords: AZERBAYCAN-FİNANS SEKTÖRÜ; Banka ve bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi