PNF stretching ve dinamik stretching tekniklerinin hareket genişliklerindeki artışı ile reaksiyon, hareket ve tepki zamanlarına etkisinin incelenmesi - Alpkaya, Ufuk (My University, 1994)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-SPORCULAR-FİZYOLOJİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri