Hafif-Orta şiddetli Akne Vulgaris Yüz Tutulumu tedavisinde Nadifloksasin %1 kremin tek başına ve Benzonil Peroksit %5 losyon ile birlikte etkinliklerinin karşılaştırılması - Yazıcı, Züleyha (My University, 2009)
unknown
Keywords: Cilt Hastalıkları; Dermatoloji; Tıp